ΕΛΛΑΔΑ

Το κόστος των μεταφορικών είναι 2€ και το κόστος επιπλέον αντικαταβολής 3€ Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 50,00€ τα μεταφορικά και η αντικαταβολή είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier.

Ο Χρόνος Παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση αποστολής και τις μη εργάσιμες μέρες που μεσολαβούν – Σάββατο/Κυριακή/αργίες). Οι παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες έως τις 15:00 αποστέλλονται την ίδια ημέρα, οι υπόλοιπες παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από την μέρα της παραγγελίας.

ΚΥΠΡΟΣ

Το κόστος των μεταφορικών για Κύπρο είναι 8€. Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 79€ τα μεταφορικά είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Ο Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 5-10 εργάσιμες ημέρες.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ

Το κόστος των μεταφορικών προς άλλες χώρες (*εξαιρείται η Κύπρος) δύναται να ποικίλει ανάλογα με την απόσταση του τελικού προορισμού αλλά και το βάρος των προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος διεθνών αποστολών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 2541-304148. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2541-304148 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]

*Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση πέραν του προβλεπόμενου χρόνου όπως επίσης και για την καθυστέρηση λόγο μη επαρκών στοιχείων του αποστολέα ή δυσμενών καιρικών συνθηκών.
*Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται o ΦΠΑ.