Πολιτική Επιστροφών

ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα αλλαγής στα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών που παραλάβατε.

Οι αλλαγές των προϊόντων γίνονται αποκλειστικά και μόνο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία στο παρακάτω τηλέφωνο : 2541-304148 ή στο email [email protected]

Η διεύθυνση αποστολής είναι:
Zinet.gr
Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, 67100 Ξάνθη
Τηλ: 2541 304148

Το κόστος της αλλαγής είναι €5 και αφορά δύο μετακινήσεις, επιστροφή στην εταιρία μας και επαναποστολή στον πελάτη. Την επιστροφή την κάνετε ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών που παραλάβατε!

Για Κύπρο η επιστροφή γίνεται με οποιαδήποτε εταιρία επιλέξει ο πελάτης με δική του χρέωση.

Προσοχή!

Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση ( να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ) και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα ( Απόδειξη, ετικέτες κτλ. ).

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται ξανά με δική σας χρέωση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην αποθήκη μας και είναι εξαιρετικά απλή αρκεί να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2541-304148 ή μέσω email στο [email protected]

Tο ποσό που οφείλουμε να σας επιστρέψουμε είναι ίσο με το ποσό που πληρώσατε κατά την αγορά των προϊόντων σας, αφού αφαιρέσουμε τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής που είναι 5,00€
Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με κατάθεση σε τραπεζικό σας λογαριασμό σε μία από τις παρακάτω τράπεζες : Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.

*Για Αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων από Κύπρο όλα τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη!